Dost Siteler



FREN SİSTEMİ ARIZA VE BAKIMI VİDEO

       

Fren Sisteminin Çalışması Açıklamasından Sonra Fren Sistemindeki Arızalar ve Bakımlar Ayrıntılı Olarak Video'da Anlatılmıştır.                                                                                      
Sosyal Ağlarda Paylaş :
Paylaş Tweetle Google+ Digg

4 yorum:

  1. Merhabalar. Clio 1.4 8 valf aracım fren ile yavaşlatıyor ken rahatsız edici bir titreme meydana geliyor. stop edecekmiş gibi ama devir saati göstergesi normal seviyede.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Serhat Bey,Renault Clio 1.4 8 valf aracınızın muhtemelen fren disklerinde sorun olabilir.Ayrıca ön takım parçalarının,fren balatalarının ve aksların kontrol edilmesi gereksiz masraf yapmanızın önüne geçer.Ustanın bizzat aracı görmesi doğru olur.Saygılar

      Sil
  2. Ali bey merhaba ,
    Fiat stilo 2004 1.6 dynamic benzin&lpg aracımın frenleri boştaykende vitesdeykende hafif şekilde uzun süreli basılı tuttuğumda pedala yani bi kasise çukura girmeden önce yavaşlamak için , fren şişiyor tepede kalıyor frende haliyle tutmuyor gibi . Ani bi fren yapılcak olsa durmaz yani şişer tepede kalır fren . Nedeni nedir ne yapmam gerekir ve bir sorum daha olacak ilgili bölüme atayım onuda , şimdiden teşekkürler Allah razı olsun değerli bilgilerinizi aktardığınız için.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Halit Bey,2004 model Fıat Stilo 1.6 Dynamic aracınızın vakum hortumunun ve westinghausun kontrol edilmesi doğru olur.Vakum hortumunda yada westghausta hava kaçırma durumu söz konusu olabilir.İhmal edilmeden kontrol edilmesi uygun olur.Saygılar

      Sil

Popüler Yayınlar